Apel al dr. Anatolii Buzdugan către suceveni:

Respectaţi toate măsurile impuse de autorităţi !

Nu-şi doreşte nimeni ca Suceava să reintre în carantină

Managerul interimar al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Anatolii Buzdugan, a făcut, vineri, un apel sucevenilor să respecte toate măsurile impuse de autorităţi, pentru că nu doreşte nimeni creşterea numărului de îmbolnăviri de Covid-19 şi reintrarea în carantină.

„Facem un apel din partea tuturor angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, din partea conducerii spitalului către populaţie care să respecte acele măsuri impuse de autorităţi prin instituirea stării de alertă pentru a evita anumite evoluţii nefavorabile în răspândirea infecţiei pe raza judeţului Suceava” a spus Buzdugan.

El a adăugat că nu-şi doreşte nimeni în momentul de faţă să existe o creştere importantă sau o răspândire importantă care ar putea să pună presiune mare pe Spitalul Judeţean Suceava care, cu sigu-ranţă, dacă se va întâmpla, nu va destabiliza unitatea spitalicească.

„Noi suntem pregătiţi pentru orice situaţie, chiar şi una nefavorabilă, dar cred că această naţiune a plătit greu până în momentul de faţă datorită evoluţiei epidemiei” a spus managerul interimar al SJU Suceava.

„Foarte importante sunt distanţarea socială, purtarea măştii şi spălatul pe mâini” a adăugat dr. Buzdugan.

El a făcut apel la responsabilitate civică.

„Nu-şi doreşte nimeni ca Suceava să intre în carantină încă odată” a conchis Anatolii Buzdugan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI