Alexandru Băişanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste şi este liderul organizaţiei judeţene Suceava

 Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, fost vicepreşedinte al Partidului Forţa Naţională, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (PPU) condus de Daniel Ionaşcu.

Alexandru Băişanu este prezentat deja pe site-ul formaţiunii ca făcând parte din conducerea acestuia, fiind preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.

„Astăzi m-am înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Alături de umanişti mi-am început cariera politică. Am fost întrebat ce reprezintă acest pas pentru viitorul meu, dar nu cred că eu sunt cel important acum. Important este viitorul politicii bucovinene şi viitorul politicii româneşti. Ce înseamnă asta? Vă voi dezvălui pe parcurs.

Până atunci, am cerut elaborarea de către specialişti al unui plan concret şi al unui calendar pentru ieşirea sucevenilor din carantină. Şi urmează proiecte concrete, ambiţioase, nu doar pentru această regiune binecuvântată” a declarat, miercuri, Băişanu.

În PPU s-a mai înscris şi Graţiela Gavrilescu, cu care Băişanu fusese coleg în Partidul Forţa Naţională.

Reamintim că Alexandru Băişanu a fost exclus în toamna anului trecut din ALDE, iar apoi a activat o perioadă ca independent, după care s-a înscris în Partidul Forţa Naţională, de unde s-a înscris în PPU.

Deputatul sucevean a fost membru al ApR, al PUR, care s-a transformat în PC, poziţie din care a fost numit subprefect de Suceava, după care a intrat în PNL şi a fost prefect de Suceava, iar după fuziunea PNL cu PDL a părăsit formaţiunea şi s-a înscris în PLR, partid care a devenit ALDE. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Un traseist cu multe interese personale! Cand a ajuns deputat sotia lui a fost numita presedinte la Casa de Asigurari de sanatate suceava! O catastrofa!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: