Ştefan Mandachi anunţă cheltuieli de mii de euro pentru reamenajarea restaurantului său şi reducerea la jumătate a capacităţii

> El speră că Guvernul va decide şi redeschiderea restaurantelor

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat, luni, că şi-a reamenajat restaurantul Spartan pentru a proteja clienţii şi a se evita răspândirea noului coronavirus, în speranţa că Guvernul va permite şi redeschiderea restaurantelor prin măsurile de relaxare.

„Am renunţat la locuri pentru a crea spaţii de protecţie: se intră printr-un tunel de dezinfecţie, separeu cu vizor şi sticlă, circuit separat până la casa de marcat, pardoseală inscripţionată cu distanţiere, ultraviolete, gel, spirt, fiecare masă cu geamuri” a adăugat Mandachi.

El a spus că această investiţie costă multe mii de euro, dar nu are de ales. „Noi ne pregătim spaţiile. Vom vedea ce se decide” a precizat Mandachi.

Antreprenorul şi-a exprimat însă uimirea că Guvernul a spus că industria restaurantelor contribuie puţin la PIB, în condiţiile în care, potrivit lui, HoReCa este un contributor esenţial la buget, având peste 300.000 de angajaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: