Numărul sucevenilor infectaţi cu noul coronavirus a ajuns la 3.283

> În ţară erau ieri 15.778 de cazuri

 Până ieri, 12 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate şi externate.

În lista cuprinzând numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava era înscrisă cu 3.283 de cazuri urmată de municipiul Bucureşti, cu 1.528 de cazuri, dintr-un total de 15.778 de cazuri.

Până ieri, 991 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, decedaseră.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 238 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 14.923 de persoane. Alte 19.007 de persoane erau în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală.

Până ieri, la nivel naţional, au fost prelucrate 269.183 de teste. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: