Tudor Plăcintă:

Nu am renunţat la şapca mea cu „Hai în Bucovina !”

> Avem serioase resurse să ne revenim, să continuăm şi să fim acolo unde ne este locul

Consilierul judeţean PNL Suceava Tudor Plăcintă a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Bucovina îşi va reveni după această perioadă de criză şi că el nu a renunţat la şapca lui cu mesajul „Hai în Bucovina!”.

„Vreau să mulţumesc sucevenilor pentru ceea ce au făcut în perioada asta. Vreau să mulţumesc celor care nu au uitat să aibă încredere în Bucovina, să aibă încredere în noi şi, înainte de a vorbi de miniştri, de oameni politici, de cei care ne vor binele sau mai puţin binele, să nu uităm niciodată noi, aici, la Suceava, că stă doar în puterea noastră, doar noi ne putem ridica deasupra, să revenim unde am fost sau chiar mai bine decât atât, cu lecţia învăţată” a spus Plăcintă.

El este convins că Bucovina va reveni acolo unde îi este locul.

„Aşa cum am spus, nu am renunţat la şapca mea cu „Hai în Bucovina!”. Cred că avem serioase resurse să ne revenim, să continuăm şi să fim acolo unde ne este locul” a conchis Tudor Plăcintă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: