Cu 13 mai puţine faţă de ziua precedent

În judeţ sunt în evoluţie 663 cazuri de Covid-19

Numărul cazurilor active de Covid-19 din judeţul Suceava a scăzut la 663, cu 13 cazuri mai puţin faţă de ziua de luni, potrivit unei informări făcute ieri de Prefectura Suceava.

Sursa citată arată că, marţi, în judeţul Suceava, se mai aflau în autoizolare la domiciliu 258 persoane, iar în carantină instituţionalizată, 698 de persoane.

De la începutul epidemiei, 14.862 de suceveni au ieşit din autoizolare, iar 2.264 de suceveni au ieşit din carantină instituţionalizată.

Până ieri, în judeţ au fost efectuate 14983 de teste.

Conform situaţiei repartizării cazurilor confirmate Covid-19 până la data de 12.05.2020 şi a celor rămase în evoluţie până la această dată, întocmită de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrau 663 cazuri Covid-19 în evoluţie.

În ultimele 24 de ore, faţă de momentul informării, în judeţ au fost confirmate încă 11 infecţii cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: