Pentru achiziţia de echipamente şi materiale de protecţie

CEC Bank a sponsorizat cu circa 100.000 de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava

CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie şi cea mai extinsă reţea teritorială din România, se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus. CEC Bank a sponsorizat cu aproximativ 100.000 de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava pentru achiziţia de echipamentele de protecţie şi materiale necesare în această perioadă.

Pe lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, au fost sponsorizate alte opt unităţi spitaliceşti din cele mai afectate regiuni ale ţării, pentru achiziţia de echipamentele de protecţie şi materiale necesare pentru personalul din spitalele din România.

Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români şi pentru comunităţile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din oraşe mai mici – dar care se află în comunităţile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariaţii din spitale – pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care luptă în prima linie şi au grijă de noi şi am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în faţa acestei boli” declară Bogdan Neacşu, preşedinte, director general CEC Bank.

Au fost sponsorizate nouă spitale, din Bucureşti şi din oraşe medii şi mici din opt judeţe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul ţării: Suceava (Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava), Timiş (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăştie), Constanţa (Spitalul Municipal Medgidia), Braşov (Spitalul Municipal Făgăraş), Neamţ (Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ) şi Galaţi (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci). (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: