56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 97.515 lei, aplicate de forţele de ordine

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că se continuă acţiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în judeţ şi se verifică respectarea ordonanţelor militare valabile în perioada stării de urgenţă.

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza judeţului au acţionat 446 de cadre MAI (dintre care 326 de poliţişti, 116 jandarmi şi patru poliţişti de frontieră), 83 poliţişti locali şi 22 militari MApN, organizate în 241 de patrule, dintre care 146 patrule de poliţie, 37 patrule mixte (dintre care 11 patrule mixte poliţist – jandarm, patru patrule mixte poliţist – poliţist de frontieră şi 22 de patrule mixte poliţist – poliţist local), 23 de patrule independente de jandarmi şi 35 de patrule de poliţie locală.

În ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate în contextul Covid-19, acestea au constat în 73 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicţiilor impuse. Nu au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate şi aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 97.515 lei.

Au fost depistate două persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava şi pentru asigurarea zonei de protecţie a constatat şapte fapte de natură contravenţională în context. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 3.755 lei, reprezentând alte contravenţii în context. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: