Numărul sucevenilor infectaţi cu SARS-CoV-2 a ajuns la 3.213

> În ţară erau confirmate ieri 15.362 cazuri

Până ieri, 10 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate şi externate.

În lista cuprinzând numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava apărea ieri cu 3.213 de cazuri, cu 24 de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, dintr-un total de 15.362 de cazuri.

Până ieri, 952 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, decedaseră.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 231 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 242 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 14.399 de persoane. Alte 19.887 de persoane erau în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală.

Până ieri, la nivel naţional, au fost prelucrate 256.749 de teste. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI