Dr. Valeriu Gavrilovici:

Ne calificăm pentru ridicarea carantinei în municipiul Suceava

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, medicul chirurg Valeriu Gavrilovici, a declarat, joi, în conferinţă de presă, că înclină să spună că se poate ridica măsura prin care a fost instituită carantina în municipiul Suceava şi zona limitrofă.

El a arătat că medicii din SJU Suceava sunt pregătiţi şi pentru scenarii optimiste şi pentru scenarii pesimiste.

„Misiunea noastră este să ne îndeplinim misiunea în spital. Ridicarea carantinei – dacă vreţi o părere proprie – este o chestiune favorabilă din punct de vedere psihologic atât pentru populaţia Sucevei, cât şi pentru cei care luptă în linia întâi” a declarat Gavrilovici.

El a menţionat că medicii spitalului nu pot să decidă o asemenea măsură, dar că sunt pregătiţi cu datele epidemiologice pe masă.

„Sunt cifre, procente care vorbesc de la sine. Lucrurile s-au aşezat pe un trend descendent consolidat, iar dacă se va ţine seama de lucrul acesta şi de alte date epidemiologice care nu sunt în posesia noastră, ci a DSP, înclin să spun că ne calificăm pentru ridicarea carantinei în municipiul Suceava” a conchis dr. Valeriu Gavrilovici. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: