Preşedintele CJ Gheorghe Flutur e optimist că se vor ridica măsurile de carantină din judeţul Suceava

> Datele din ultimele zile arată o scădere a cazurilor pozitive şi o creştere a numărului de persoane vindecate, transmite şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că este optimist că măsurile de carantină din judeţul Suceava se vor ridica. El spune că se fac eforturi pentru a nu apărea noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus.

„Datele din ultimele zile arată o scădere a numărului de cazuri pozitive, precum şi o creştere a numărului de persoane vindecate de Covid-19, lucru care mă face să fiu optimist şi să sper în ridicarea măsurilor de carantină din judeţul Suceava, conştient fiind totodată că trebuie să facem eforturi deosebite pentru a nu apare noi focare” a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că din 15 mai se ridică starea de urgenţă din ţară şi că se introduce starea de alertă, dar a menţionat că măsurile de relaxare nu se vor aplica zonelor în carantină.

De menţionat este că Ordonanţa Militară nr. 6, prin care s-a instituit zona de carantină din judeţul Suceava, precizează că măsura este valabilă doar pentru perioada stării de urgenţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: