Prefectura a anunţat ridicarea restricţiilor de circulaţie pe bulevardul 1 Mai din Suceava

 > Se menţin restricţii doar pe strada Scurtă > Măsura a intrat în vigoare de marţi, de la ora 18

  Începând de ieri, 5.05.2020, ora 18, îşi încetează, parţial, aplicativitatea restricţiile temporare ale circulaţiei rutiere, respectiv pietonale pe sectorul de drum cuprins între intersecţia Calea Obcinilor cu bd. 1 Mai şi intersecţia str. Universităţii cu bd. 1 Mai, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a anunţat ieri Prefectura Suceava.

Sursa citată arată că, prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, emisă ca urmare a consultării punctelor de vedere transmise de Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, art. 6. din Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9 din data de 5.04.2020 pentru stabilirea unor măsuri obligatorii de prevenţie a răspândirii riscului epidemiologic generat de noul coronavirus se modifică şi va avea următorul conţinut: „începând cu data de 6.05.2020 se va restricţiona temporar circulaţia autovehiculelor în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sf. Ioan cel Nou» Suceava, după cum urmează:

> traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecţia str. Scurtă cu bd. 1 Mai şi intersecţia str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepţia autovehiculelor aparţinând instituţiilor publice, agenţilor economici şi riveranilor care îşi au sediul/domiciliul/reşedinţa în această zonă. Intrarea, respectiv ieşirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin str. Zorilor.

(2) Începând cu data de 6.05.2020 se va restricţiona temporar traficul pietonal în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sf. Ioan cel Nou» Suceava, după cum urmează:

> traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecţia str. Scurtă cu bd. 1 Mai şi intersecţia str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepţia angajaţilor instituţiilor publice, agenţilor economici şi riveranilor care îşi au sediul/domiciliul/reşedinţa în această zonă, persoanelor care se prezintă cu urgenţe medicale la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava şi aparţinătorii care aduc pachete pentru pacienţii internaţi în cadrul spitalului anterior menţionat, exclusiv în intervalul 11.00- 13.00”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI