Parlamentarii PSD de Suceava au donat 12.000 de măşti FFP2 şi FFP3 centrelor Sasca Mică şi Bogdăneşti, spitalelor din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni

Parlamentarii PSD de Suceava au făcut donaţii de măşti de protecţie pentru trei spitale municipale şi două centre de asistenţă socială din judeţul Suceava.

„Înţelegând necesităţile şi suferinţele sucevenilor, precum şi ale personalului medical din judeţul nostru cauzate de absenţa materialelor de protecţie împotriva coronavirusului SARS-CoV-2, parlamentarii PSD de Suceava au reuşit să doneze zilele acestea 12000 de măşti FFP2 şi FFP3 celor aflaţi în nevoie. Acestea au fost distribuite căminului de bătrâni de la Bogdăneşti, Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, spitalelor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni” a declarat luni preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

El a precizat că această acţiune a fost precedată de o donaţie în bani către spitalele de la Fălticeni şi Suceava.

„Menţionăm că vor urma şi alte achiziţii de materiale sanitare şi de protecţie care vor fi donate, la rândul lor, instituţiilor şi persoanelor aflate în dificultate. Căutăm ca, prin astfel de acţiuni, să venim în întâmpinarea nevoilor reale ale sucevenilor care se confruntă cu epidemia de Covid-19, încercând să-i ajutăm pe aceştia să treacă mai uşor peste această perioadă extrem de grea pentru toţi” a spus Ioan Stan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI