Numărul total al sucevenilor confirmaţi cu Covid-19 a ajuns la 3.010

> În ţară, numărul celor infectaţi cu noul coronavirus era ieri de 13.837

 Până ieri, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.837 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.454 au fost declarate vindecate şi externate.

În lista de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava era înscris cu 3.010 de cazuri dintr-un total de 13.837 cazuri.

Totodată, până ieri, 827 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, decedaseră.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 325 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 244 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 12.727 de persoane. Alte 19.748 de persoane erau în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI