Amenzi în valoare de 88.000 de lei pentru 66 de suceveni prinşi încălcând restricţiile privind circulaţia persoanelor

> Alte două persoane sunt cercetate penal

 În ultimele 24 de ore, faţă de momentul receptării acestei informaţii, forţele de ordine au executat 85 misiuni în contextul Covid-19.

Potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate 556 persoane cu privire la respectarea autoizolării/carantinării, fără să fie aplicate sancţiuni.

Pe de altă parte, au fost aplicate 66 de amenzi, în valoare totală de 88.000 lei, celor care au încălcat ordonanţele militare. Totodată au fost constatate patru infracţiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate două persoane.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava şi pentru asigurarea zonei de protecţie a constatat cinci fapte de natură contravenţională (5 alte contravenţii în context). Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 10305 lei. Totodată, au fost constatate şapte infracţiuni.

 Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza judeţului Suceava au acţionat 474 de cadre MAI (dintre care 370 poliţişti, 100 de jandarmi şi patru poliţişti de frontieră), 96 de poliţişti locali şi 24 militari MApN. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI