Madonna a mers la o petrecere, la 2 zile după ce a dezvăluit rezultatul testului pentru anticorpi

Madonna a fost surprinsă, sâmbătă, la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui prieten apropiat.

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a fost văzută în timp ce s-a îmbrăţişat şi a vorbit cu fotograful Steven Klein, care şi-a sărbătorit împlinirea a 55 de ani. Mai mulţi prieteni au participat, dar unele dintre persoanele foarte apropiate lui Klein, printre care şi Madonna, au participat în persoană.

Videoclipurile şi fotografiile surprinse la petrecere arată că niciunul dintre cei prezenţi nu au purtat măşti de protecţie şi nu s-a păstrat distanţarea socială în ciuda pandemiei.

Prezenţa Madonnei la petrecere vine la două zile după ce a dezvăluit, joi, rezultatul testului pentru anticorpii de Covid-19. „Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi”, spune Madonna, în timp ce scrie câteva gânduri la o maşină de scris. Cântăreaţa adaugă că care de gând să petreacă ceva timp în afara casei, în urma rezultatelor testului.

În timp ce controversata cântăreaţă pare încrezătoare în abilitatea sa de a ieşi din casă acum că a testat pozitiv pentru anticorpi, ceea ce indică faptul că a fost expusă la noul coronavirus, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) avertizează că în cazul în care o persoană testează pozitiv la anticorpi Covid-19 asta nu o face neapărat imună la noul coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: