La Milişăuţi, Salcea şi Gălăneşti

Acţiuni ale poliţiştilor privind restricţiile de circulaţie

> Au fost aplicate 60 de amenzi, în valoare de peste 100.000 lei

Poliţiştii suceveni au executat, în weekend, acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor care contravin ordonanţelor militare privind restricţiile de circulaţie în perioada stării de urgenţă. Acţiunile au avut loc în localităţile Milişăuţi, Salcea şi Gălăneşti.

Potrivit IPJ Suceava, la Milişăuţi acţiunea avut loc în perioada 1-3 mai. Cu această ocazie au fost controlate 60 de autovehicule şi legitimate 64 de persoane. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 19 amenzi, în valoare de 16.000 lei, toate pentru încălcări ale ordonanţelor militare.

Spre exemplu, poliţiştii au depistat un bărbat de 31 ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea o autoutilitară în oraşul Milişăuţi, fără a avea completată corespunzător declaraţia pe proprie răspundere sau o adeverinţă care să justifice motivul deplasării sale. El a fost amendat cu 2.000 lei.

În aceeaşi localitate a fost depistat un bărbat de 48 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe DN 2H, fără a avea declaraţia pe proprie răspundere. Acesta, de asemenea, a primit o amendă de 2.000 lei. Duminică, 3 mai, o acţiune similară a avut loc în oraşul Salcea şi în localităţile arondate. Astfel, poliţiştii au legitimat 154 persoane şi au controlat 121 autovehicule.

Verificările s-au soldat cu 24 de amenzi, în valoare de 51.160 lei. În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare şi au constatat o infracţiune.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Gălăneşti, sprijiniţi de o grupă SAS, au executat o acţiune similară, în urma căreia au fost aplicate 17 amenzi, în valoare de 35.000 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: