Colete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 200.000 lei, depistate lângă Straja

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, miercurea trecută, mai multe colete cu ţigări de contrabandă ce conţineau peste 17.000 pachete cu ţigări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în aceeaşi zi, două patrule diferite au găsit ţigări de contrabandă lângă localitatea Straja. În primul caz, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a depistat şapte colete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În colete se aflau 13.780 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 161.300 lei. Ulterior, o patrulă din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava a mai descoperit, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, şapte baxuri cu ţigări. Baxurile conţineau 3.500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 41.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor implicate. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: