Campania de strângere de fonduri pentru SJU Suceava a primit de la Simona Halep o rachetă de tenis, o minge şi un tricou de la Wimbledon, cu semnătură

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat, miercuri seara, că, după Nadia Comaneci, are o nouă surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României.

Astfel, Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge şi un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele supervaloroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la iniţiativa Nicoletei Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Ştefan Mandachi a spus că are convingerea că se va găsi un cetăţean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte „de muzeu”, fiind oferit şi un contract de sponsorizare.

Sunt licitate o rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep, o minge de tenis cu semnătura Simonei Halep, tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep.

Licitaţia va fi încheiată la data de 24 aprilie, ora 23.59.

„După susţinerea Nadiei Comaneci şi a Simonei Halep, mai lipseşte Regele Hagi şi închidem «Sfânta Treime» a sportului românesc” a transmis Mandachi.

Campania de strângere de fonduri continuă pe www.1cm.ro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: