Managerul SM Fălticeni:

Teste negative pentru 34 din cele 50 de cadre medicale depistate iniţial pozitiv la Covid-19

 > În pavilionul central al spitalului au fost efectuate acţiuni de dezinfecţie

Managerul Spitalului Municipal (SM) Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, joi, că, după prima retestare a celor 50 de cadre medicale ale unităţii depistate iniţial pozitive la Covid-19, realizată în cursul zilei de marţi, săptămâna trecută, 34 sunt deja vindecate, rezultatul fiind negativ, iar în cazul altor 16 persoane rezultatul a fost pozitiv.

Medicul Vlad Alexandru Morariu a spus că o a doua retestare va fi realizată peste 7 zile, sperând ca şi în cazul celor 16 cadre medicale rezultatul să fie negativ.

Managerul Spitalului Municipal Fălticeni a mai spus că în cursul zilelor de marţi şi joi, săptămâna trecută, au fost efectuate noi acţiuni de dezinfecţie în pavilionul central al spitalului fălticenean, iar în această săptămână ar urma să se realizeze curăţenie generală în spaţiile pavilionului respectiv, apoi o ultimă acţiune de nebulizare.

Reamintim că pavilionul central al Spitalului Municipal Fălticeni, în care funcţionează Secţiile de Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Anestezie-Terapie Intensivă, precum şi Compartimentul de Primiri Urgenţe, a fost închis pe 4 aprilie, începând cu ora 14, după ce mai multe cadre medicale, majoritatea din aceste secţii, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus în urma testării. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: