Testarea angajaţilor Spitalului Municipal Vatra Dornei pentru Covid-19 s-a încheiat vineri

> Primele 70 de teste sunt negative şi se aşteaptă rezultatele pentru încă 160 de teste

 Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Ioan Valentin Stan, a declarat că testarea pentru Covid-19 a personalului unităţii spitaliceşti s-a încheiat vineri.

Stan a spus că rezultatele testelor recoltate în primul lot de la 70 de angajaţi ai spitalului sunt negative, ceea ce este o veste foarte bună, iar celelalte rezultate ale testelor pentru 160 de persoane din rândul personalului unităţii, efectuate în alte două sesiuni de testare, sunt aşteptate în zilele următoare.

„Sperăm ca toate rezultatele să fie negative şi să putem ţine ritmul” a subliniat managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: