Pentru creşterea gradului de dezinfecţie în municipiul Suceava, va fi folosit şi un nebulizator

Din această săptămână, firma de salubritate din Suceava, Diasil, va efectua acţiunile de dezinfecţie şi cu un nebulizator, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a spus că a purtat discuţii cu reprezentanţii firmei de salubrizare pentru creşterea gradului de dezinfecţie în municipiu şi că, în acest sens, era necesară şi intervenţia cu un nebulizator, un aparat de igienizare care poate elimina de pe suprafeţe şi din aer bacteriile şi virusurile.

„Iniţial a existat varianta închirierii unui astfel de aparat, dar cred că operatorul a înţeles necesitatea lui şi l-a achiziţionat pentru a fi folosit în exclusivitate în municipiul Suceava de fiecare dată când e nevoie” a spus viceprimarul.

Lucian Harşovschi a subliniat că realizarea igienizării cu acest nebulizator vine în continuarea acţiunilor zilnice de dezinfecţie pe care le face Primăria Municipiului Suceava.

Mai mult, au fost aduse şi două autospeciale pentru dezinfecţia de trotuare, acestea fiind speciale pentru spaţii înguste. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: