„Ne rugăm la Dumnezeu ca acest an şcolar să nu fie îngheţat”

> Chiar dacă este aşteptată o criză economică, şeful municipalităţii anunţă premierea cu 500.000 de lei a performanţei elevilor şi profesorilor la olimpiade, cât şi acordarea de burse şcolare de 570.000 de lei

Primăria Suceava va acorda, în continuare, bursele şcolare pentru învăţământul preuniversitar de stat. Chiar dacă în perioada de două luni, cât durează starea de urgenţă, cursurile sunt suspendate, deliberativul municipal a aprobat 1.029 de solicitări de burse de merit, 89 de burse sociale, 45 de burse de performanţă şi cinci burse de studiu.

„Este vorba despre 1.168 de burse şcolare, Primăria având alocată o sumă de 570.000 de lei cu această destinaţie. Ne rugăm la Dumnezeu ca acest şcolar să nu se îngheţe. Avem garanţii din acest punct de vedere de la Ministerul Educaţiei, chiar dacă se vor face prelungiri până în iulie, în aşa fel încât cei care sunt în anii terminali dau bacalaureatul şi admiterea în învăţământul superior să nu fie afectaţi” a anunţat ieri, într-o declaraţie video, şeful municipalităţii, precizând că încă 500.000 de lei vor fi destinaţi să ia calea performanţelor şcolare, „aşa cum s-a făcut şi anul trecut”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: