Delgaz Grid încurajează clienţii să transmită online sau telefonic indexul contoarelor de gaz/electricitate

 Compania de distribuţie a gazelor naturale şi electricităţii Delgaz Grid tratează cu maximă responsabilitate, prudenţă şi seriozitate situaţia actuală generată de coronavirus, fiind luate o serie de măsuri de protecţie şi siguranţă atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi şi parteneri. În acest context, o parte a activităţilor companiei au fost restrânse, în special cele de teren, fără a fi afectată în vreun fel continuitatea alimentării cu energie a clienţilor.

Astfel, în contextul limitării operaţiunilor de citiri contoare din această perioadă, compania de distribuţie Delgaz Grid încurajează clienţii să folosească mijloacele de comunicare online şi cele telefonice puse la dispoziţie de către companiile furnizoare de energie electrică/gaze naturale cu care se află în relaţii contractuale.

Le mulţumim clienţilor pentru responsabilitatea pe care o manifestă şi dorim să le transmitem faptul că, adiţional canalelor de comunicare ale furnizorilor, compania noastră le pune la dispoziţie şi o adresă de email, programari-citire@delgaz-grid.ro, respectiv numerele de telefon: 0753.312.522 sau 0753.101.977 (de luni până vineri între orele 8.00-17.00) unde pot trimite indexul contoarelor de electricitate/gaz. Aceste informaţii vor fi trimise furnizorilor şi stau la baza emiterii facturilor. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: