Autorităţile judeţene roagă proprietarii de pensiuni şi hoteluri să le pună la dispoziţia sucevenilor care urmează să fie plasaţi în carantină

> Pentru cadrele medicale au fost identificate două hoteluri şi două pensiuni

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc, a făcut marţi un apel către proprietarii de pensiuni şi hoteluri din judeţ să le pună la dispoziţia sucevenilor care revin în ţară şi sunt plasaţi automat în carantină.

Seredenciuc a arătat că, în condiţiile în care se apropie sărbătorile pascale, este de aşteptat o creştere a numărului sucevenilor care se vor întoarce în judeţ, iar marea majoritate a acestora urmează să fie plasaţi în carantină.

El a făcut un apel şi către sucevenii din străinătate să fie conştienţi că, dacă vor veni în această perioadă acasă, vor fi plasaţi automat în carantină.

„Este posibil să avem o creştere semnificativă a numărului de suceveni care se vor întoarce în această perioadă acasă pentru a petrece sărbătorile pascale. Facem un apel către proprietarii de pensiuni şi hoteluri să pună la dispoziţie spaţii pentru carantină. Facem un apel către aceştia să dea dovadă de solidaritate în aceste momente şi să conştientizeze faptul că trebuie să fim împreună şi la bine şi la greu” a spus Seredenciuc.

El a menţionat că au fost stabilite spaţii suplimentare de carantină în aproximativ opt pensiuni, însă necesarul va fi mai mare.

„Consiliul Judeţean Suceava, împreună cu Prefectura, a identificat soluţii pentru asigurarea spaţiilor de cazare pentru cadrele medicale ale spitalului care potrivit ultimelor reglementări vor sta în regim de carantină pentru a nu exista pericolul infectării familiilor, dar şi pentru asigurarea de spaţii de carantinare instituţionalizată şi pentru medicii din alte judeţe care sunt sau vor veni în această perioadă la Spitalul Judeţean Suceava sau la Direcţia de Sănătate Publică” a precizat vicepreşedintele CJ.

Astfel, pentru cadrele medicale au fost identificate două hoteluri şi două pensiuni în Suceava şi în imediata apropiere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: