Angajaţii companiilor E.ON donează pentru dotarea spitalelor care tratează pacienţii infectaţi cu Covid-19

Angajaţii companiilor E.ON din România au decis să se implice direct într-o campanie de strângere de fonduri prin care doresc să contribuie la eforturile de dotare a unităţilor medicale cu echipamente de protecţie şi aparatură specifică. Ei vor astfel să aibă un aport direct în sprijinirea acestora, încercând să îi inspire şi pe alţi români să le urmeze exemplul.

Totodată, sumele strânse vor fi dublate de companie.

„Sunt foarte mândru şi emoţionat de iniţiativa colegilor noştri. Ei ne arată astfel că solidaritatea este foarte importantă în aceste vremuri. Puţin câte puţin, împreună putem face mai mult pentru cei aflaţi în linia întâi, încercând să ne protejeze sănătatea şi vieţile. Fiecare gest contează şi, de aceea, am decis să dublăm suma strânsă de angajaţi, pe lângă donaţiile pe care le-am anunţat deja” spune Manfred Paasch, director general al E.ON România.

În această perioadă, iniţiativele companiilor E.ON din România se îndreaptă cu prioritate către susţinerea eforturilor extraordinare ale spitalelor şi ale personalului medical. Astfel, E.ON a contribuit financiar pentru achiziţionarea unui echipament complet de testare a virusului Covid-19 de către Spitalul Clinic Judeţean Mureş, care poate prelucra simultan zeci de probe, reducând timpul de diagnosticare.

Totodată, E.ON România va direcţiona către spitale alţi 500.000 de lei, scopul acestui demers fiind de a asigura condiţii adecvate de intervenţie rapidă şi tratament a cât mai multor cazuri de infectare. De asemenea, E.ON donează 250.000 kWh celor care, în această perioadă, au dificultăţi cu plata facturilor, într-o nouă campanie „Dăruiește lumină” (Facebook.com/daruiestelumina/). (Comunicat de presă) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: