„O vacanţă atipică”

Dragii mei!

Ziua de 6 aprilie – prima zi din vacanţa de primăvară. O vacanţă, atipică, care a fost precedată de o perioadă de studiu online şi de studiu individual.

Ştiu că trăim clipe grele, că fiecare dintre noi ne gândim mai întâi la sănătatea celor dragi şi a celor apropiaţi.

Mai ştiu că noi, oamenii din învăţământ, avem suflete mari şi într-un fel sau altul vom fi alături de cei aflaţi in nevoie.

Dragi elevi, am convingerea că vacanţa din primăvara aceasta ne va rămâne adânc întipărită în suflete. Vreau să vă rog să vă păstraţi sănătatea, să vă menţineţi optimismul şi speranţa în ziua de mâine. Să vă invit să continuaţi studiul, să vă puteţi desăvârşi ca oameni adevăraţi, să vă puteţi completa educaţia primită de la părinţii şi bunicii voştri cu educaţia ştiinţifică. Voi sunteţi viitorul acestei ţări.

 Dragii mei colegi, ca „medici” ai sufletelor, vreau să menţineţi tonusul celor de lângă Dvs., să vă implicaţi continuu, mai mult ca oricând, în formarea continuă a discipolilor pe care îi aveţi in grijă. Este foarte important să depunem toate eforturile pentru ca anul şcolar să se încheie în condiţii bune (indiferent de data din calendar).

Pe părinţi îi asigur că, indiferent de ce spun unii astăzi, situaţia şcolară a copiilor va fi încheiată la timp, că examenele de sfârşit de ciclu se vor desfăşura până la sfârşitul anului şcolar. Ca membru al Comisiei de învăţământ, voi face tot ceea ce este omenesc ca lucrurile să se întâmple aşa.

Vreau să vă mai rog ceva: aveţi mare grijă de sănătatea copiilor şi a Dvs. Numai sănătoşi putem visa şi munci.

Vă urez numai bine şi abia aștept să ne strângem mâinile şi să ne putem îmbrăţişa sănătoşi.

Cu deosebită stimă şi respect profund pentru elevi, părinţi şi oamenii şcolii!!!

Prof. VIRGINEL IORDACHE,

Senator

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI