Ce s-a întâmplat la Suceava nu e plăcuţă suedeză, e prostia şi aroganţa unui baron local

 Preşedintele interimar Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la „Marius Tucă Show”, că ceea ce s-a întâmplat la Suceava, unde sunt sute de cazuri de coronavirus, iar oraşul şi 8 comune au fost puse în carantină, reprezintă „neglijenţa, prostia şi aroganţa unui baron local”, a transmis Mediafax.

„Uitaţi-vă unde sunt focarele, în mult lăudatele administraţii. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu e plăcuţa suedeză. La Suceava, neglijenţa şi prostia şi aroganţa unui autentic baron local a costat vieţi omeneşti” a spus Ciolacu.

Ciolacu a lăudat implicarea reprezentanţilor PSD în administraţiile locale şi a spus că nu îi pare rău că nu a ţinut congresul partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Georg Hermann says:

  Acest IDIOT numit Ciolacu nu are ce sa spuna despre SUCEAVA. Ca s-au facut greseli este clar dar acestea nu se sparg automat in capul Administratiei Sucevene. Un conducator bun vrea sa faca totul bine dar este ajutat mai mult sau mai putin de subalterni . Daca acestia nu-si fac datoria toate se sparg in capul sefului .NU ?
  De ce nu asteptati si raspunsul sefului ? El nu are dreptul sa se apere? Trebuie doar sa incaseze critiici?
  A fost bolnav , a revenit ,acum trebuie sa ia atitudine si pozitie vizavi de ce s-a intamplat la Suceava
  Sa o faca NU ?
  Asteptam rasüpunsul dumnealui..

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: