Ziua NATO în garnizoana Câmpulung Moldovenesc

 Cu ocazia Zilei NATO, la sediul Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au fost înălţate pe catarg Drapelul Naţional al României şi Drapelul Alianţei Nord-Atlantice.

Prin ceremonia în format restrâns s-a marcat aniversarea celor 16 ani de la momentul aderării României la NATO.

În acest an, manifestarea dedicată Zilei NATO a fost un prilej de a reafirma angajamentul militarilor români pentru sprijinul autorităţilor publice în situaţia actuală de criză umanitară.

Ziua Alianţei Nord-Atlantice, în ţara noastră se aniversează, potrivit Legii nr. 390 din 2004, în fiecare an, în prima duminică din luna aprilie. Este o manifestare dedicată democraţiei, spiritului european şi euroatlantic. (GEORGIANA LUPU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: