Pentru a-i identifica pe cei care dau dovadă de inconştienţă şi nu respectă măsurile impuse prin ordonanţele militare

Poliţiştii suceveni recurg la acţiuni-fulger

Poliţiştii suceveni recurg acum la acţiuni-fulger pentru a-i identifica pe cei care dau dovadă de inconştienţă şi nu respectă măsurile impuse prin ordonanţele militare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu, un weekend cu vreme frumoasă poate constitui o tentaţie pentru mulţi să iasă din case şi să se pună în situaţii de risc pentru propria sănătate, dar şi pentru a celorlalţi.

El a arătat că dacă altă dată ar fi încurajat socializarea cu respectarea normelor legale, acum mesajul este „Staţi în casă!”, pentru ca totul să fie bine şi să ne bucurăm împreună de beneficiile unui trai normal şi sănătos.

Ionuţ Epureanu a îndemnat sucevenii ca, până se încheie situaţia de urgenţă, să respecte ordonanţele militare, să respecte carantina instituită în municipiul Suceava şi celelalte opt comune şi să stea în casă.

„Noi suntem prezenţi în filtrele rutiere şi pe străzile din localităţi. Poliţişti, jandarmi, militari – acţionăm împreună. Ca în fiecare zi de la instituirea stării de urgenţă, ne asigurăm că cetăţenii respectă legea şi stau acasă. Prin acţiuni fulger încercăm să îi identificăm şi pe cei care dau dovadă de inconştienţă” a transmis comisar-şef Ionuţ Epureanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: