Prefectura Suceava:

Numărul sucevenilor aflaţi în carantină instituţionalizată era ieri de aproape 1300

> Mai erau disponibile 66 de locuri

 Prefectura Suceava a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată se ridica la 1273. Până ieri, din carantină ieşiseră 244 de persoane, iar în judeţ mai erau disponibile 66 de locuri pentru carantină instituţionalizată.

Sursa citată mai arăta că la nivelul judeţului Suceava erau 2343 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. Până ieri ieşiseră din autoizolare 7033 de persoane.

Totodată, Prefectura a anunţat că forţele de ordine (poliţişti, jandarmi şi militari) au efectuat, duminică, verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu şi/sau carantinare, privind locaţiile de carantinare precum şi societăţile comerciale pentru impunerea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă. La aceste acţiuni au participat 336 poliţişti, 111 poliţişti locali, 39 de militari MApN şi 259 de jandarmi.

Verificările au vizat 3348 de persoane aflate în autoizolare/carantină şi 49 de unităţi economice. Au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia persoanelor, cu o valoare totală de 404.100 lei.

A fost întocmit şi un dosar penal privind divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: