Handbal

Cei mai importanţi sportivi ai României s-au alăturat demersului iniţiat de CSU din Suceava

> Echipa suceveană a început o licitaţie de tricouri cu scopul ajutării Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” în lupta cu Covid-19

 Lista cu sportivii care se alătură demersului iniţiat de secţia de handbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, pentru ajutorarea celor aflaţi în linia întâi a luptei împotriva coronavirusului în oraşul nostru, se măreşte de la o zi la alta. Această reacţie în bloc nu poate fi decât dătătoare de speranţe pe fondul senzaţiei de marginalizare resimţită de populaţia Sucevei după anunţarea stării de carantină totală în municipiul reşedinţă de judeţ şi în localităţile înconjurătoare.

La chemarea lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei, antrenorii grupării sucevene de Divizia A, care au iniţiat o licitaţie pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, au aderat, într-o primă fază, foşti sau actuali handbalişti de mare valoare din România, precum Alin Şania, Sandu Iacob, Răzvan Gavriloaia, Nicuşor Negru, Ştefan Laufceac, George Buricea, Dan Savenco, Ionuţ Iancu, Demis Grigoraş sau Cristian Fenici, exemplul lor fiind urmat, ulterior, de fetele din echipa naţională de handbal a ţării noastre, în frunte cu Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, Valentina Ardean-Elisei, Yulia Dumanska, Mihaela Tivadar, Laura Pristăviţa, Nicoleta Dincă sau Cristina Nan, care şi-au donat la rândul lor tricourile în semn de solidaritate cu populaţia Sucevei, greu încercată în această perioadă.

Pentru a fi utilizaţi cât mai eficient, banii strânşi vor fi direcţionaţi către Fundaţia Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Preţul de pornire este de 150 de lei pentru un tricou. Licitaţia se va încheia vineri, 10 aprilie, la ora 12.00.

Câştigătorii licitaţiei vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852, aparţinând lui Iulian Andrei, detalii suplimentare putând fi obţinute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei, pe messenger sau direct în comentariile de la postarea de pe facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: