Spitalul-focar Suceava angajează 100 de oameni

> E nevoie de asistente, infirmiere şi brancardieri

 Spitalul Judeţean Suceava, unde s-au îmbolnăvit cele mai multe cadre medicale şi zeci de oameni au murit după ce s-au infectat cu noul Covid-19, angajează 63 de asistente, 40 de infirmiere şi cinci brancardieri. Spitalul Judeţean din Suceava caută, în total, 108 noi angajaţi, transmite Mediafax.

Potrivit anunţului publicat de marţi pe site-ul Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, se caută 55 asistente medicale generaliste, patru asistente medicale cu specialitatea dializă şi patru asistente medicale pentru Departamentul Transfuzii.

Mai este nevoie şi de 40 de infirmiere şi cinci brancardieri.

Pe site-ul Spitalului Judeţean au fost publicate alte două anunţuri de angajare.

Astfel, pe 26 martie, Spitalul Judeţean din Suceava anunţa că angajează, fără concurs, pe perioadă determinată de 6 luni, 15 asistente medicale generaliste. Tot pe perioadă determinată de 6 luni şi fără concurs, spitalul anunţă că vrea să angajeze 15 infirmiere debutante şi un autopsier debutant.

La Spitalul Judeţean Suceava, reamintim, a avut loc un accident epidemiologic care a dus la contaminarea mai multor cadre medicale. De asemenea, zeci de pacienţi au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Din cauza situaţiei create la Suceava, oraşul şi opt comune din zona limitrofă sunt în carantină totală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: