Cu ajutorul E.ON, românii pot dărui lumină celor afectaţi de noul coronavirus

E.ON România lansează o nouă campanie „Dăruieşte Lumină”, prin intermediul căreia va dona 250.000 kWh către consumatorii casnici care au nevoie de ajutor în această perioadă marcată în toate planurile de efectele pandemiei Covid-19. Pe lângă ajutorul direct, E.ON îşi propune să stimuleze implicarea socială şi solidaritatea românilor faţă de semenii lor aflaţi în dificultate.

Mecanismul este simplu: cei care vor să ajute pot intra pe pagina de Facebook a campaniei „Dăruieşte Lumină”. Este suficient să trimită către organizatori poveşti ale cunoscuţilor lor, despre care ştiu că au nevoie de ajutor în această perioadă. Fiecare poveste înseamnă o contribuţie de 100 kWh pentru persoana nominalizată, fără să îi coste nimic. Singura condiţie pentru a beneficia de energia donată este ca beneficiarul sa fie client E.ON, pentru gaz sau energie electrică. Cantităţile donate vor fi ulterior scăzute din facturile fiecărui beneficiar.

Numele şi datele de contact ale persoanelor nominalizate nu vor fi făcute publice, iar nominalizările şi poveştile aferente vor putea fi trimise fie printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook „Dăruieşte Lumină”, fie printr-un email la adresa office@daruiestelumina.ro.

Cea de-a şaptea ediţie a campaniei „Dăruieşte Lumină” se derulează în perioada 1 – 20 aprilie 2020.

Despre „Dăruieşte Lumină”

Prima ediţie a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiţi 100.000 kWh unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 judeţe. Iniţiativa a fost continuată în luna decembrie a aceluiaşi an, când au fost dăruiţi peste 200.000 kWh către 800 de familii nevoiaşe, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în decembrie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiţi către alte 16 instituţii.

În 2017, aproximativ 20.000 de români au decis să se implice şi au dăruit unui număr de 14 instituţii 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale puşi în campanie de E.ON, iar în 2018 peste 1.000 români au contribuit cu energie instalându-şi o ramă personalizată la fotografia de profil de Facebook, cantitatea totală de kWh acordată fiind de 100.000 kwh.

La ultima ediţie, cea din decembrie 2019, E.ON a contribuit cu 200.000 kWh pentru 10 instituţii sociale din toată ţara.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 14 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 310.000. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: