Aparatul de testare pentru noul coronavirus cumpărat de Primăria Suceava, donat SJU

 Primarul Ion Lungu a anunţat, joi, că urma să ajungă la Suceava echipamentul de tip RT-PCR de testare pentru noul coronavirus.

El a declarat că echipamentul urma să fie livrat în cursul după-amiezii de joi de la Iaşi.

„Îl recepţionăm la Primăria Municipiului Suceava, după care îl donăm Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava în vederea creşterii capacităţii de testare pentru noul coronavirus” a spus primarul.

Valoarea contractului pentru achiziţia echipamentelor necesare ce a fost semnat săptămâna trecută ajunge la suma de 429.158,82 de lei.

La SJU Suceava a fost pus deja în funcţiune un echipament performant pentru circa 200 de teste pe zi, pus la dispoziţie de Universitatea Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: