Alexandru Băişanu a vorbit la telefon cu premierul Ludovic Orban

> Deputatul i-a cerut testare în masă la Suceava, trimiterea unui spital militar de campanie şi măsuri precum cele din China şi Coreea

 Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu a anunţat, miercuri, că a purtat o convorbire telefonică cu premierul Ludovic Orban, căruia i-a explicat situaţia din Suceava şi care ar fi măsurile necesare în această perioadă.

„Astăzi, în aceste clipe, culoarea politică păleşte în faţa culorii morţii! Doar uniţi şi având un scop comun putem învinge!” a transmis Băişanu.

El a spus că i-a explicat premierului că în Spitalul Judeţean Suceava este o degringoladă de nedescris şi că în Suceava sunt şi altfel de bolnavi în afară de pacienţii Covid-19, care au nevoie de tratament şi îngrijire medicală.

Băişanu i-a cerut premierului să transfere la Suceava un spital militar de campanie, explicându-i că e nevoie de personal medical militar care să se ocupe de cazurile Covid din Suceava.

Mai mult, el a arătat că spitalul militar de campanie din Constanţa nu-şi are rostul acum acolo, pentru că situaţia gravă este la Suceava.

Totodată, Alexandru Băişanu i-a cerut premierului să trimită la Suceava teste rapide pentru testarea în masă a populaţiei; chiar dacă aceasta are un rateu de circa 20%, e mai bine să fie folosite decât să nu se testeze deloc.

„Cred că factorii de decizie din România sunt sfătuiţi prost, pentru că vin cu acţiuni pas cu pas pentru a lupta cu coronavirusul” a spus Băişanu.

El a arătat că i-a explicat premierului că acţiunile graduale care se iau sunt în urma acţiunii virusului. „Orice am face noi, cu siguranţă, virusul este cu o mie de paşi înaintea noastră. De aceea trebuie să se uite la ce au făcut cei din China, din Coreea şi să ia măsuri drastice, pentru a reuşi să eradicăm chestiunea care ne omoară oameni” a declarat Băişanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: