Prefectura Suceava:

625 suceveni, în carantină instituţionalizată

> Forţele de ordine continuă să aplice amenzi pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia persoanelor

 Prefectura Suceava a oferit informaţiile privind situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Suceava pentru data de 2 aprilie. Astfel, în judeţ erau 4009 de persoane în izolare voluntară la domiciliu; ieşiseră din izolare 3008 persoane.

Totodată, în carantină instituţionalizată erau 625 de persoane, faţă de 589 câte au fost miercuri. Sursa menţionează că mai erau 114 locuri disponibile pentru carantină instituţionalizată.

Prefectura precizează că echipele mixte formate din poliţişti, poliţişti locali, cadre MApN şi jandarmi au efectuat verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu şi/ sau carantinare, privind locaţiile de carantinare precum şi societăţile comerciale pentru impunerea interdicţiilor pe timpul Stării de Urgenţă. La aceste acţiuni au participat 305 poliţişti, 110 poliţişti locali, 31 de militari MApN şi 226 de jandarmi.

Verificările au vizat 3872 de persoane aflate în autoizolare/carantină şi 102 unităţi economice. Au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia persoanelor, cu o valoare total de 119.100 lei.

A fost identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării, motiv pentru care a fost carantinată pentru o perioadă de 14 zile, mai menţionează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: