Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi:

Personalul spitalului face sacrificii incomensurabile şi nu am cuvinte să-mi exprim recunoştinţa

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a declarat, marţi după-amiază, la Digi 24, că mulţumeşte personalului unităţii spitaliceşti pe care o conduce pentru cum face faţă actualei situaţii, când spitalul trebuie să preia cazuistica SJU Suceava.

„Personalul a făcut sacrificii incomensurabile” a spus managerul, subliniind că nu are cum să-şi exprime recunoştinţa faţă de angajaţii unităţii.

Andronachi a arătat că pacienţii din tot judeţul Suceava sunt trimişi la Spitalul Municipal Rădăuţi şi a adăugat că nu înţelege de ce pacienţi cu Covid-19, în loc să fie trimişi de la UPU Suceava, peste drum, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava, sunt trimişi tot la Rădăuţi.

Managerul spitalului rădăuţean a mai declarat că unitatea are nevoie de foarte multe materiale de protecţie şi de fonduri pentru achiziţia acestora, arătând că doar în cursul zilei de marţi s-au folosit 650 de combinezoane şi 5000 de perechi de mănuşi de protecţie, în valoare de 70.000 de lei.

Traian Andronachi a spus că mulţumeşte Primăriei Rădăuţi pentru preocuparea constantă, în special primarului Nistor Tatar, dar şi primăriilor din zona Rădăuţi care, din puţinul lor, au înţeles că trebuie să fie alături de spitalul rădăuţean.

El a spus că are sprijin din partea unor asociaţii locale, ale unor firme care sprijină cu fonduri Spitalul Municipal Rădăuţi şi a subliniat că, sesizat de postările sale, liderul Pro România, Victor Ponta, a intermediat o donaţie importantă, de 200.000 de lei, către spitalul rădăuţean.

Mai mult, Traian Andronachi a arătat că Spitalul Judeţean Suceava a fost transformat de Vasile Rîmbu, în 10 ani, „într-o bijuterie de spital”, că era „bijuteria coroanei”, subliniind că fostul manager al SJU Suceava a avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea SJU Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Da, niste oameni care apreciaza munca cadrelor medicale, spre deosebire de Rambu Vasile, care ii ura pe doctori indeosebi! Felicitari celor de la rRadauti! Si totusi Spitalul Jud. Suceava trebuie sa revini urgent la ce a fost. Pentru niste iresponsabili nu trebuie sa sufere populatia jud. Suceava.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: