Fălticeni

O nouă rundă de dezinfecţie va începe vineri

> Posesorii de autoturisme sunt rugaţi să le mute temporar în garaje sau în curţi

 Primăria Municipiului Fălticeni anunţă că în perioada 3-6 aprilie, se va organiza o nouă acţiune de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor care aparţin domeniului public, dar şi a scărilor de bloc.

Acţiunea se desfăşoară cu utilaje ale Cooperativei Agricole „Livezile” din Fălticeni, puse la dispoziţie benevol de membrii cooperativei, cărora administraţia locală le mulţumeşte pentru implicare şi disponibilitate. Pentru dezinfecţia trotuarelor, aleilor şi blocurilor, vor fi utilizate atomizoarele aflate în dotarea Direcţiei de Utilităţi Publice.

Acţiunea de dezinfecţie va începe vineri, 3 aprilie, la ora 8.30, pe cinci sectoare stradale şi un sector trotuare – alei, coordonate de primarul Gheorghe Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, directorul Cătălin Costea, directorul executiv Anton Naforniţă, şef secţie Claudiu Stratulat, şef secţie Adriana Miron.

Posesorii de autoturisme sunt rugaţi ca, în măsura posibilităţilor, să le mute temporar în garaje sau în curţi.

Având în vedere recentele măsuri dispuse la nivel naţional, în contextul pandemiei de coronavirus, acţiunea programată la sfârşitul săptămânii urmăreşte şi dezinfectarea tuturor scărilor de bloc din Fălticeni, în cursul zilei de vineri, 3 aprilie. Proprietarii de apartamente/ locatarii sunt rugaţi să evite circulaţia pe casa scării timp de două ore, după aplicarea substanţei dezinfectante, menţionează Primăria Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: