În cadrul campaniei „Împreună pentru #Suceava !”

Măşti de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă, donate SJU şi ISU Suceava

Campania de strângere de fonduri „Împreună pentru #Suceava!”, derulată în lupta cu pandemia Covid-19, iniţiată de Enache Pirtea & Asociaţii, GripADs, Spectrum Medical Center, Asociaţia Pompierilor Bucovineni, SIG Consulting, Multimedia Factory şi Asociaţia Comunitară Bucovina, cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Sibiu, a reuşit donarea a 1500 bucăți măşti de protecţie tip KN95 către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, respectiv 1100 şi 400 de bucăţi şi 400 perechi mănuşi de unică folosinţă. Încă de la momentul lansării campaniei, s-a simţit mobilizarea şi implicarea societăţii civile, sumele şi produsele donate ajungând la momentul de faţă la valoarea de 24813 lei, provenind de la persoane fizice, şi de 73652 lei, provenind de la persoane juridice. Donaţia realizată marţi a fost posibilă cu sprijinul ING Tech Fundaţiei Comunitare Bucureşti şi Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare – ARC România.

„Mulţumim tuturor celor care au donat şi care sunt alături de cadrele medicale din Suceava şi încearcă să sprijine sistemul medical în aceste momente grele! Avem nevoie de unitate şi solidaritate, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional şi cred că doar prin implicarea societăţii civile putem să facem diferenţa în aceste zile critice!” a transmis Simona Pirtea, „Enache Pirtea şi Asociaţii”.

„Reamintim cauza acestui proiect şi anume că împreună cu donatorii şi susţinătorii campaniei, persoane fizice sau juridice, dorim să ajutăm personalul medical din cadrul unităţilor sanitare din judeţ cu echipamente şi produse care, la momentul actual, pot face diferenţa între viaţă şi moarte. Menţionăm că suntem la curent cu redistribuirea unor fonduri la nivel local din partea autorităţilor publice sucevene, precum şi cu celelalte iniţiative voluntare, dar considerăm că este nevoie de sprijinul tuturor în aceste clipe, iar ajutorul societăţii civile poate face diferenţa şi poate fi nepreţuit” arată organizatorii campaniei, cu precizarea că „fondurile care vor fi strânse în urma prezentei mobilizări vor fi alocate exclusiv judeţului Suceava”.

„Nevoia implicării societăţii civile la acest moment pare o gură de aer proaspăt în vremurile în care ne permitem să respirăm doar cu frică. Donaţiile cât de mici, atât din partea persoanelor simple şi dornice să fie parte dintr-o comunitate unită în lupta cu o pandemie, cât şi donaţiile din partea firmelor care doresc să redirecţioneze prin intermediul contractelor de sponsorizare vor face cu siguranţă diferenţa!” a transmis Ruxandra Lazariuc, „Asociaţia Comunitară Bucovina”.

„Contribuie şi tu la lupta contra pandemiei Covid-19 din Suceava! Donează alături de noi!” este mesajul campaniei.

Pagina pentru donaţii (inclusiv plata cu cardul): http://maratonsibiu.ro/impreuna-pentru-suceava

La detaliile transferului se specifică: PENTRU SUCEAVA

Beneficiar: Fundaţia Comunitară Sibiu

Cont LEI: RO72RNCB0227130116020001, deschis la BCR Sibiu;

Cont EURO: RO18RNCB0227130116020003, cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: