Ordonanţa Militară nr. 5:

Zborurile spre şi dinspre Spania şi Italia, suspendate încă 14 zile

 Secretarul de stat Bogdan Despescu a declarat, luni seara, că prin Ordonanţa Militară nr. 5 se prelungeşte măsura suspendării zborurilor spre şi dinspre Spania şi Italia pentru încă 14 zile.

Potrivit Ordonanţei Militare nr. 5, se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Spania şi din Spania către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 31 martie 2020 ora 18.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Italia şi din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 6 aprilie 2020.

Sunt exceptate zborurile efectuate cu aeronave de stat, zborurile de transport marfă şi corespondenţă, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi aterizările tehnice necomerciale.

Tot în Ordonanţa Militară nr. 5, se prevede faptul că persoanele care părăsesc carantina vor fi obligate să reia carantina, să plătească toate costurile şi vor răspunde penal pentru fapta lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: