MUNICIPIUL SUCEAVA ESTE IZOLAT

> Alături de municipiul Suceava intră în carantină şi localităţile Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei

 Comandamentul pentru Situaţii Speciale de Urgenţă a anunţat, luni seara, că s-a decis, pentru limitarea extinderii epidemiei cu noul coronavirus, izolarea judeţului Suceava.

Anunţul a fost făcut după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că în judeţul Suceava s-au mai confirmat 13 decese asociate infecţiei cu noul coronavirus, ridicând, în acele momente, la 23 numărul sucevenilor cu Covid-19 care au murit.

Şeful DSU, Raed Arafat, a spus că situaţia deosebită din Suceava arată că 593 de cazuri Covid se află în municipiul Suceava.

„În urma analizei INSP şi în urma discuţiilor cu ministrul Sănătăţii, trebuie luate măsuri suplimentare în zona Sucevei” a precizat Arafat.

Ministrul de Interne Marcel Vela a spus că evoluţia cazurilor din judeţul Suceava, riscul răspândirii infecţiilor, analiza făcută cu specialiştii în boli infecţioase au dus la această măsură de carantinare a municipiului Suceava.

Alături de municipiul Suceava au intrat în carantină şi localităţile Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei. (N.B.)

 

ORDONANŢA MILITARĂ nr. 6 din 30.03.2020

privind instituirea măsurii de carantinare asupra municipiului Suceava, a unor comune din zona limitrofă, precum şi a unei zone de protecţie asupra unor unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI