Marţi, 31 martie

Încă 6 decese la Spitalul Suceava

Încă 6 decese s-au produs din cauza coronavirusului la Spitalul din Suceava, potrivit anunţului de marţi al Grupului de Comunicare Strategică (GCS). În total sunt 78 de morţi de Covid-19 în România, a transmis, aseară, Mediafax.

GCS anunţă că patru dintre decese au fost la pacienţi internaţi în Secţia Medicală, iar două în Gastroenterologie, din Spitalul Judeţean Suceava.

Unui bărbat de 62 ani, din judeţul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie şi a fost confirmat în 31 martie, însă bărbatul a murit în 25 martie.

Unei femei de 69 ani, din judeţul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie şi a fost confirmată în 31 martie. Femeia a murit în 27 martie.

Un alt bărbat de 68 de ani a murit în 28 martie. Lui i s-au recoltat probe în 25 martie şi a fost confirmat virusul în 31 martie. Decesul al 76-lea s-a produs în cazul unui bărbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe în 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat în 28 martie şi a murit în 30 martie.

Aceste decese s-au înregistrat în Secţia Medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

O femeie de 82 de ani, din judeţul Suceava, a murit în 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe în 26 martie şi a fost confirmată în 28 martie.

Încă o femeie de 64 de ani, din judeţul Suceava, a murit în 26 martie. Ei i s-au recoltat probe în 26 martie şi a fost confirmată în 31 martie.

Ultimele două decese s-au înregistrat în Secţia Gastroenterologie din Suceava.

La momentul transmiterii informaţiilor, GCS nu deţinea date despre patologia asociată pentru aceste persoane, a precizat Mediafax.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: