În toate scările de bloc din Suceava se efectuează dezinfecţia

 Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că începând de marţi, 31 martie, în toate cele 1.947 scări de bloc din Suceava se desfăşoară acţiuni de dezinfecţie.

„Pentru a fi mai eficienţi, am împărţit oraşul în patru zone, în care se vor desfăşura cu regularitate lucrările de dezinfecţie, de către firme specializate. Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au obligaţia de a valida printr-un proces-verbal de constatare realizarea acestor acţiuni” a menţionat Harşovschi.

El a mai menţionat că, în Suceava, se desfăşoară periodic, prin operatorul de salubrizare, acţiuni de igienizare şi dezinfectare, devenite mult mai intense acum, când situaţia o impune.

Viceprimarul a precizat că municipalitatea este în căutarea dispozitivelor cu soluţii dezinfectante pentru toate intrările blocurilor de locuinţe. „Sperăm să le găsim cât de curând, având în vedere cererea mare la nivel naţional” a spus Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: