Salutări din Kuala Lumpur!

Mi s-a întâmplat să trimit către România vederi din Australia, dintre care unele nu au ajuns la destinaţie. Am bănuit că au fost „colecţionate” de unii lucrători ai Poştei Române.

Când acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu unele vederi expediate din Peru, mi s-a întărit convingerea că există undeva, pe traseu, nişte „colecţionari”.

În luna decembrie am fost sunat de două ori de către un prieten din Australia, care mi-a spus că mi-a expediat şase vederi din Malaezia. Trecuse o lună şi vederile încă nu ajunseseră la mine. M-a mai sunat pentru o nouă verificare pe la sfârşitul lui ianuarie şi iarăşi i-am spus că vederile expediate de el încă nu au ajuns. Le-am socotit pierdute, alături de alte câteva vederi expediate de mine, la începutul lui ianuarie, din Mexic şi Belize.

M-am grăbit şi am scris un articol pe tema misterioaselor dispariţii ale unor vederi din zone mai exotice. Dar uite că am greşit! Ca prin minune, întâi au ajuns (după şase săptămâni!) vederile expediate din Mexic şi Belize, iar zilele trecute (după 106 zile!) au ajuns şi salutările din Malezia, din Kuala Lumpur. Au ajuns de parcă ar fi venit cu vechiul poştalion; au plecat pe 26 noiembrie şi au ajuns pe 11 martie!

 CONSTANTIN PAPUC

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: