Luni, 30 martie

România se apropie de scenariul 4 în cazul pandemiei cu coronavirus

> 1.952 de persoane erau ieri confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2 > 180 de persoane au fost declarate vindecate, iar 44 de persoane decedaseră

 Până ieri, la prânz, 30 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate şi externate (55 la Timişoara, 85 la Bucureşti, 19 la Iaşi, 7 la Craiova, 11 la Constanţa şi 3 la Cluj).

Totodată, până ieri, 44 de persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timişoara, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Ialomiţa şi Satu Mare, au decedat.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, se înregistraseră alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 1 şi 90 de ani.

La ATI, ieri erau internaţi 53 de pacienţi, dintre care 33 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi era bună, staţionară.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 9.464 de persoane. Alte 124.235 de persoane erau în izolare la domiciliu şi se aflau sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 23.103 de teste, dintre care peste 1.500 în unităţi medicale private. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: