Prefectul de Suceava a solicitat autorităţilor centrale ca în judeţ să fie instalat un spital militar modular de tratament şi izolare pentru pacienţii Covid-19

 Prefectura Suceava a anunţat, luni, că în continuarea demersurilor efectuate pentru păstrarea Spitalul Judeţean Suceava ca spital non-Covid, prefectul a solicitat Ministerului Sănătăţii, Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţe, dar şi Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, instalarea unui spital militar modular de tratament şi izolare care să fie amplasat în imediata apropiere a Spitalului Vechi Suceava, pe terenul Staţiunii Agricole Suceava, fiind asigurate astfel şi circuitele funcţionale necesare tratării Covid-19.

Prin aceeaşi adresă, prefectul judeţului Suceava a reiterat solicitările adresate în regim de urgenţă în datele de 27.03.2020 şi 30.03.2020 de asigurare, în regim de urgenţă, a medicamentelor necesare tratării pacienţilor, dar şi cea referitoare la asigurarea necesarului de personal medical având în vedere că, la această dată, Spitalul Judeţean Suceava se confruntă cu deficit de personal.

Reamintim că, încă în urmă cu o săptămână, deputatul Cătălin Nechifor a susţinut insistent ca e nevoie de instalarea unui spital militar la Suceava pentru tratarea Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: