Dan Ioan Cuşnir, despre dosarul făcut unor asistente de la SJU Suceava pentru furt de dezinfectant:

Poate că prefectul nu ştie că asistentele din spitalul nou iau pe furiş dezinfectant şi îl duc la spitalul vechi, din solidaritate cu colegele lor

Consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir a declarat, ieri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că decizia prefectului de Suceava de a sesiza Poliţia pentru presupuse furturi de dezinfectanţi din spital este un gest politicianist şi că, probabil, face parte dintr-o acţiune de acoperire a acelor care nu au făcut la timp aprovizionarea spitalelor din ţară, pentru că plângeri similare au fost făcute în mai multe judeţe.

„Când am văzut mizeria de comunicat de ieri, un coleg mi-a spus că îi aduce aminte de un profesor din liceu care, în loc să se preocupe să aibă cât mai mulţi elevi olimpici, principala lui problemă era să-i prindă pe elevii care fumau în toaletă. Asta se pare că este preocuparea prefectului în ziua de azi. În loc să se ocupe de salvarea Sucevei, pe măsuri clare care înseamnă salvarea Sucevei, el vrea să-i prindă pe aceia care fumează în toaletă” a spus Cuşnir.

El consideră că prefectul de Suceava trebuie să se hotărască dacă vrea să fie prefect sau dacă vrea să-şi coafeze un pic imaginea.

„El nu a fost numit reprezentantul Guvernului în teritoriu ca să facă exerciţii de imagine, mai ales în această perioadă de criză când toată lumea spune că Suceava va fi viitoarea Lombardie a României” a spus Dan Ioan Cuşnir.

Consilierul judeţean spune că şi în cazul în care sunt asistente care au luat dezinfectat acasă, deşi el nu crede, spitalul trebuia să aibă atât de mult dezinfectant încât oricât de mult ar lua acasă unele asistente, ar fi trebuit să fie suficient.

„Poate că prefectul nu are toate informaţiile, pentru că sunt asistente din spitalul nou care, din solidaritate cu asistentele din spitalul vechi, iau dezinfectant în sticlele din spitalul nou şi îl duc pe furiş. Ăsta nu e furt domnule prefect, e solidaritate” a spus Cuşnir.

El nu exclude ca această acţiune să fie şi o scăpare de responsabilitate a celor care nu au făcut aprovizionarea la timp, iar acum se încearcă să găsească vinovatul, pentru că a văzut că în mai multe zone din ţară sunt astfel de plângeri.

„Dacă ai nişte situaţii clare despre nişte furturi, pune-le în practică, dar lasă deoparte imaginea şi politicianismul ieftin” a transmis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: