Întrunit prin videoconferinţă

Consiliul Judeţean a alocat fonduri Spitalului Judeţean pentru aparatură medicală şi un milion de lei Spitalului Municipal Rădăuţi

 Consiliul Judeţean Suceava s-a întrunit, ieri, în şedinţă, prin videoconferinţă, pentru a adopta o hotărâre prin care se alocă fonduri necesare pentru Spitalul Judeţean şi pentru Spitalul Municipal din Rădăuţi.

Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc, care a iniţiat un proiect de hotărâre prin care Spitalul Judeţean din Suceava primeşte fonduri pentru un aparat de testare, un aparat de ventilaţie şi două autoclave şi alocă suma de un milion de lei pentru Spitalul Municipal din Rădăuţi.

Pentru Spitalul Judeţean Suceava s-a aprobat alocarea sumei de 280. 297 de lei din excedentul bugetar al anului 2019.

Ca urmare a solicitării Spitalului Municipal Rădăuţi, care arată că se află în dificultate financiară pentru că s-a schimbat fluxul de pacienţi non-Covid-19 din judeţ, Consiliul Judeţean a alocat un milion de lei din fondul de rezervă.

În urmă cu o săptămână, Consiliul Judeţean a mai alocat Spitalului Judeţean, prin HCJ nr. 46 din 23 martie, 7 milioane lei pentru achiziţionarea a 44 aparate de ventilaţie care vor fi folosite în secţiile de boli infecţioase şi pneumologie, pentru tratamentul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: