Colegiul Medicilor Dentişti Suceava, apel pentru ca medicii stomatologi care asigură urgenţele să fie dotaţi cu echipamente de protecţie

Colegiul Medicilor Dentişti Suceava a anunţat că face toate eforturile pentru a asigura asistenţa medicală de urgenţă în întreg teritoriul judeţului. Totodată, forul profesional al medicilor stomatologi a făcut un apel către toţi cei care pot ajuta cu echipamente de protecţie – respectiv masca N5 sau FFP2 standard/echivalent, halat impermeabil de unică folosinţă/combinezon – să contacteze Colegiul Medicilor Dentişti Suceava la adresa de e-mail: cmdsuceava@gmail.com sau la telefon 0723697782.

„Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi Suceava este alături de toţi cei care susţin ca Spitalul Judeţean Suceava, cea mai mare unitate medicală din judeţ, să NU se transforme în spital Covid”, se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Suceava, dr. Dan Gabriel Gospodaru. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: